Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida

Anslut dig till vårt öppna fibernät

Vi är en operatör i STOKABs nät. IP-Only erbjuder fiber som ger din fastighet ett snabbt och stabilt bredband. Eftersom vi tror på valfrihet är vårt nät öppet och neutralt. Fiber erbjuds till varje lägenhet och alla boende får ta del av marknadens bredaste tjänsteutbud med full valfrihet.

Exempel på tjänsteleverantörer

Vi har marknadens bredaste utbud av TV, bredband, telefoni och andra digitala tjänster. Nedan ser du ett urval av våra tjänsteleverantörer:

Så installerar vi fiber i ditt hus

Att installera fiber i din fastighet består av tre steg:

1. Planering

När avtalet tecknats kommer ni att bli kontaktade och byggstartsmöte bokas. På mötet bestämmer vi hur vi ska bygga samt tidplan för byggnation. Vi ansvarar för informationen till de boende gällande installationen i lägenheterna.

2. Installation

Vi tillhandahåller utrustning och bygger fastighetsnätet som består av ett fiberpar per bostad/lokal och denna dras om möjligt i befintlig kanalisation, tex avstängt sopnedkast. I annat fall dras ny kanalisation i samråd med fastighetsägaren. En så kallad fibermottagare placeras i hallen, oftast ovan ytterdörren.

3. Aktivering

När installationen är klar är det dags för lägenhetsinnehavaren eller hyresgästen att välja och beställa tjänster. Detta görs enklast via vår tjänsteportal eller direkt via önskad tjänsteleverantör. Mer information om hur slutkunden kommer igång med önskade tjänster kommer i samband med installation.

Fibern kommer in från befintligt skarvskåp, ofta placerat i ett utrymme i källaren. Varje lägenhet får ett eget, separat fiberpar. Fibermottagare monteras i varje lägenhet.

Helhetslösningen var avgörande

”För oss var IP-Only Stockholms helhetslösning avgörande. Vårt hus var förberett för indragning av fiber och installationsprocessen var enkel och smidig. Våra medlemmar märkte inte ens att fiberinstallatörerna var där.”

Johan Andersson och Viktor Lundh, styrelsemedlemmar BRF Macken, Midsommarkransen

Vi är väldigt nöjda

”När vi upphandlade fiberleverantör så hade IP-Only Stockholm det bästa erbjudandet för en mindre hyresfastighet som Korsspindeln. Hela installationen var dessutom väldigt smidig och IP-Only Stockholm skötte all kontakt med hyresgästerna. Vi är väldigt nöjda med IP-Only Stockholm som fiberleverantör.”

Anders Grenros, Fastighetsägare kv. Korsspindeln 1

Valfriheten var viktig

”IP-Only Stockholm med sitt öppna fibernät passade oss utmärkt. För oss så var valfriheten mellan leverantörer väldigt viktigt då behovet bland våra medlemmar skiljer sig åt. Att de även bygger fibernät hela vägen upp till varje lägenhet gör att vi framtidssäkrar våra fastigheter. Nu kan vi möta både dagens och framtidens behov och utbud.”

Sara Andrén, Styrelseledamot, BRF Städjan 1-3

Rekommenderas av villaägarna

Villaägarnas Riksförbund rekommenderar IP-Only som enda fiberleverantör. Villaägarna tycker precis som vi att alla har rätt till fiber – oavsett om du bor i en tätort eller på landsbygden.

Läs hela artikeln på Villaägarnas webbplats

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller funderingar, antingen via vår projektledare eller kontakta oss via tfn: 010-478 80 80.
Längst ner på denna sida hittar du även ett kontaktformulär.

Nils Jangen

Projektansvarig
Tel: 070-760 99 97
nils.jangen@ip-only.se

Lämna ditt intresse så kontaktar vi dig