Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-03-08
|
Kategorier:

Nyheter,

Stockholm

Byggstatus i Siglögs samfällighet

Merparten av hushållen i Siglögs samfällighet att fått sin fibermottagare installerad inomhus, observera att fibern inte kommer driftsättas direkt efter installationen. Det är viktigt att fibermottagaren är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser) så vi kan testa och se att signalen kommer fram när det är dags för driftsättning, då kommer den sista delen av installationen gå smidigt och vi kommer inte behöva besöka din bostad igen.

När Stockholms kommun bedömer att tjälen gått ur marken och tillåter grävarbete kommer vi schakta de sista sträckorna för att därefter kunna driftsätta din fiberanslutning. Så snart din fiberanslutning är driftsatt kommer du få ett välkomstmejl från oss, du kan även se att WAN-lampan lyser på din fibermottagare.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan