Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2016-12-07
|
Kategorier:

Nyheter

IP-Only och byNet på Bredbandsdagen den 6 december

I tisdags den 6 december deltog IP-Only och byNet på Bredbandsdagen, arrangerad av Stockholms länsstyrelse, dit kommuner och byalag samt fiberföreningar i Stockholms län kunde komma för att träffa olika bredbandsaktörer i Stockholms län. På plats var IP-Only och dotterbolaget byNet för att berätta om vår satsning på landsbygden.

IP-Only och byNet är aktiva i hälften av Stockholms kommuner och förser bland annat ca 30 000 hushåll i Norrtälje med fibernät. Men vi stannar inte där. Vi vill ge alla som är villaägare, fastighetsägare och företagare i tätort eller landsbygd möjligheten att ansluta sig till ett öppet och neutralt fibernät. Vårt mål är 100 % – alla ska få fiber!

Bredbandsdagen_2

Till startsidan